TELT MED MØRKT SOVEROM

Loading...

BLACKOUT BEDROOM TEKNOLOGIEN BLOKKERER 99% AV LYSET UTE !


Det revolusjonerende søvnsystemet fra Coleman® er ideelt for foreldre som skal legge barn på lyse sommerkvelder eller voksne som er følsomme for lys når de skal sove.

BlackOut Bedroom® blokkerer opptil 99% av dagslyset fra å komme inn i soveområdet, og hjelper deg med å få en lengre og mer avslappet søvn - uansett tid på dagen.

Klikk på et av teltene for mer utfyllende informasjon.

 

LAVERE TEMPRATUR I TELTET

Hold soverommet ditt opptil 5 ° C kjøligere om dagen og opptil 1 ° C varmere om natten. Coleman® patentanmeldt BlackOut Bedroom® hjelper deg med å styre temperaturen i soverommet ditt ved å lagre energi fra solen i stoffets overflate.

 

UV GUARD SOLBESKYTTELSE

Sertifisert laboratorietesting viser at Coleman® UVGuard ™ -beskyttelsesstoffer med SPF50 gir utmerket beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler. Riktig bruk av solkrem kombinert med tilfluktsrom laget med UVGuard ™ -beskyttelsesduk kan komme langt i kampen mot solbrenthet og UV-eksponering.

 

WEATHERTEC TILBYR EFFEKTIV BESKYTTELSE MOT ELEMENTENE

Et stoffs vanntette egenskaper måles ved hjelp av en vurdering som kalles dets hydrostatiske hode. Hvis et telt har et hydrostatisk hode på 3000 mm, betyr det at en 3 meter søyle med vann kan plasseres på overflaten før noen dråper vil vises gjennom undersiden av stoffet. (Forsvarsdepartementet i Storbritannia klassifiserer stoff med et hydrostatisk hode på 800 mm + som vanntett).

Det er mange andre faktorer som påvirker teltets ytelse under tøffe værforhold. Coleman bruker den nyeste teknologien og et strengt testregime for å sikre at vi holder deg beskyttet til enhver tid - uansett vær.

 

BRANNHEMMENDE - SIKKERHET FØRST

Den brannhemmende egenskapen til materialet vårt sørger for at stoffet ikke vil blusse farlig ut av kontroll og slukker selv, noe som gir tid til å rømme i en nødsituasjon.

 

SLIK FUNGERER BLACKOUT BEDROOM

 

Trustpilot
© 2024 | KARTBUTIKKEN | Phone: +47 67 59 28 10 (9:00a.m. - 4:00p.m. weekdays) | Email: [email protected]