Personvernerklæring netthandel

Loading...

Denne personvernerklæringen forteller deg om informasjonen vi samler inn fra deg når du kjøper ett eller flere av våreprodukter gjennom vår nettside. Når vi samler inn denne informasjonen så opptrer vi som databehandler, og etter lover vi pålagt å gi deg informasjon om oss, om hvorfor og hvordan vi bruker dataene dine, og om rettighetene du harover dataene dine.

 

Hvem vi er?

 

Vi er Nordeca Konsument AS, og det er vi som er ansvarlig for behandling for dine personopplysninger. Vår adresse er:

 

Nordeca Konsument AS

Strandveien 30

1366 Lysaker

Akershus Norge

 

Du kan kontakte oss via post på adressen ovenfor eller via e-post på [email protected]. Vi er ikke pålagt å ha et personvernombud, slik at eventuelle forespørsler om vår bruk av dine personlige data skal rettes til kontaktinformasjonen ovenfor.

 

Hvilke personlige data ber vi om?

Når du kjøper produkter fra oss på nett så kan vi be deg om ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og din betalingsinformasjon.

 

Hvorfor ber vi om denne informasjonen?

Vi vil bruke informasjonen din til å bekrefte betalingsopplysningene dine for ditt kjøp, behandle bestillingen din og sende deg varene dine. Vi vil også sende deg kvittering via e-post, og vi kan bruke telefonnummeret ditt til å kontakte deg angående leveringen. Vi trenger denne informasjonen for å behandle betalingen, levere varene dine og oppfylle vår kontrakt med deg.

 

Hva gjør vi med informasjonen din?

Din informasjon er lagret i vårt ordrebehandlingssystem som er plassert i Norge. Din betalingsinformasjon, og eventuelle betalingskortdetaljer, sendes kryptert til en tredjeparts betalingsformidler somgjennomfører selve betalingen. Vi lagrer IKKE dine betalingsdetaljer, som for eksempel ditt kortnummer, i våre systemer. Våre betalingsformidlere er: Klarna, Vipps og Stripe Vi bruker Posten / Bring, for å levere varene dine og vi deler derfor ditt navn, adresse og telefonnummer med dem for å få fullført leveransen til deg. Vi kan benytte informasjonen du oppgir for å foreta automatiske beslutninger som kan påvirke deg.

 

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen din?

Med mindre du oppretter en konto hos oss så oppbevarer vi bestillingsinformasjonen din i ubestemt tid etter kjøpet, i henhold til norske bokføringsforskrifter. Dine personlige opplysninger knyttet til bestillingen vil etter dette bli fjernet.

 

Dine rettigheter over dine opplysninger

Ved lov kan du spørre oss om hvilken informasjon vi har registrert om deg, og du kan be oss om å rette denne informasjonen hvis den er unøyaktig. Du kan også be oss om å gi deg en kopi av informasjonen, og å be oss om slutte å bruke informasjonen din i en periode hvis du tror at vi bruker denne informasjonen på en måte som ikke er lovlig. Vennligst bruk kontaktinformasjonen som er oppgitt ovenfor for å sende inn en forespørsel om innsyn via e-post, post eller telefon. Du kan også benytte deg av vårt skjema for innsynsforespørsler ved å klikke her <link>

 

Din rett til å klage

Hvis du har en klage om bruken av informasjonen din så ønsker vi at du kontakter oss direkte i første omgang slik at vi kan håndtere klagen din. Du kan imidlertid også kontakte Datatilsynet hvis du har en klage.

 

Oppdateringer til denne personvernerklæringen

Vi regelmessig evaluerer og oppdaterer, om nødvendig, denne personvernerklæringen fra tid til annen, og når våre tjenester og bruk av personopplysninger utvikler seg. Hvis vi ønsker å benytte oss av dine personlige data på en måtesom vi ikke tidligere har informert om så kontakter vi deg for å gi deg informasjon om dette, og om nødvendig be om ditt samtykke. Ved å gjennomføre en bestilling i vår nettbutikk så samtykker du i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Oslo i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av lokal rett. Vi oppdaterer datoen for dette dokumentet hver gang det endres. Ved kommentarer eller spørsmål til behandling i vår erklæring så kan dette rettes til Nordeca Konsument AS. Denne erklæringen er sist oppdatert 17. september 2019. Vi tar personvernet på alvor, og benytter Datavernarkivet for å sørge for at vi er oppdaterte på personvernloven.

 

Trustpilot
© 2024 | KARTBUTIKKEN | Phone: +47 67 59 28 10 (9:00a.m. - 4:00p.m. weekdays) | Email: [email protected]